Gevulde courgette

Heerlijk als voor- of bijgerecht, maar ook ideaal als lunch.
Eet smakelijk!
Gevulde courgette

BOODSCHAPPENLIJST

- 1 flinke courgette
- 3 champignons
- 1/2 paprika
- 1 tomaat
- 1 ui
- 2 el geraspte kaas
- 1 knoflookteentje
- 1/2 tl Provençaalse kruiden
- 1/2 tl tijm
- 2 el olijfolie
- versgemalen peper
- Keltisch zeezout of Himalayazout

Gerecht:

Groente

Aantal personen:

Bereidingstijd:

Ca 25 min

Bereidingswijze

  •  Verwarm de oven voor op 200 graden.

  • Snijd de courgette in de lengte in twee delen en haal voorzichtig de pulp eruit. Strooi zeezout en peper in de courgette en de helft van de geraspte kaas.

  • Snijd de paprika, ui en tomaat in blokjes en de champignons in plakjes. Pers de knoflook uit.

  • Braad in een wok de ui, courgettepulp, paprika, tomaat, knoflook, champignons aan en doe de kruiden erbij. Vul daarna de courgette hiermee. Druppel de olijfolie en strooi de overgebleven geraspte kaas eroverheen. Leg de gevulde courgettes in de ovenschaal en zet de schaal in de oven voor 15 min.

 

ANDERE RECEPTEN:

Bladerdeeg gevuld

Gevuld bladerdeeg

bekijk dit recept
Gevulde paprika

Gevulde paprika

bekijk dit recept
Bietensap2

Bietensap met peer

bekijk dit recept

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie