Gevulde portobello
Eieren bevatten antioxidanten en zijn rijk aan essentiële aminozuren. Aminozuren zijn onmisbaar voor elk stofwisselingsproces in ons lichaam en vormen daarom de basis van alle levensprocessen.
BOODSCHAPPENLIJST
- 4 portobello’s- 50 g harde kaas
- 4 cherrytomaatjes
- 4 eieren
- ½ tl paprikapoeder
- versgemalen peper
- Keltisch of Himalayazout
Gerecht:
Groenten + EierenAantal personen:
Bereidingstijd:
5 min + 20 min oventijdBereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Wrijf de portobello’s schoon met keukenpapier en verwijder de steeltjes. Leg de portobello’s op hun rug in een ovenschaal. Snijd de tomaatjes in vieren en de kaas in kleine blokjes. Vul de portobello’s met de stukjes tomaat en blokjes kaas. Breekt de eieren voorzichtig en vul ieder portobello met een ei.
- Bak de portobello’s ca. 20 min in de oven.
Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Plaats een reactie