Gevulde portobello

Eieren bevatten antioxidanten en zijn rijk aan essentiële aminozuren. Aminozuren zijn onmisbaar voor elk stofwisselingsproces in ons lichaam en vormen daarom de basis van alle levensprocessen.
Portobello

BOODSCHAPPENLIJST

- 4 portobello’s
- 50 g harde kaas
- 4 cherrytomaatjes
- 4 eieren
- ½ tl paprikapoeder
- versgemalen peper
- Keltisch of Himalayazout

Gerecht:

Groenten + Eieren

Aantal personen:

Bereidingstijd:

5 min + 20 min oventijd

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Wrijf de portobello’s schoon met keukenpapier en verwijder de steeltjes. Leg de portobello’s op hun rug in een ovenschaal. Snijd de tomaatjes in vieren en de kaas in kleine blokjes. Vul de portobello’s met de stukjes tomaat en blokjes kaas. Breekt de eieren voorzichtig en vul ieder portobello met een ei.
  • Bak de portobello’s ca. 20 min in de oven.

 

ANDERE RECEPTEN:

Erwtensoep

Erwtensoep met vegetarische balletjes

bekijk dit recept
Yoghurtijsjes

Yoghurtijsjes

bekijk dit recept
Pannenkoek

Pannenkoeken van havermout

bekijk dit recept

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Plaats een reactie