Havermoutkoekjes met walnoten
Deze heerlijke, glutenvrije koekjes zijn in 20 minuten klaar. 5 minuten voorbereiden en 15 minuten in de oven. Ideaal als je weinig tijd hebt, maar je wel iets lekkers en gezonds wilt meenemen voor onderweg.
BOODSCHAPPENLIJST
- 75 g walnoten- 180 g havermoutmeel
- 80 g kokosolie
- 50 g kokossuiker
- 3 el pure honing
- 2 eierdooiers
- 3 el cacao nibs
Gerecht:
Havermout + NotenAantal personen:
totBereidingstijd:
20 minBereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een ovenschaal met bakpapier.
- Hak de walnoten grof.
- Laat de kokosolie smelten en meng deze met de kokossuiker, honing en eierdooiers. Voeg het havermoutmeel, de cacao nibs en de walnoten toe.
- Schep het deeg met een eetlepel op de bakplaat in de vorm van koekjes en druk het met de lepel plat.
- Zet de bakplaat in de oven en bak de koekjes in 15 minuten.
Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Plaats een reactie