Knoflook dressing
Knoflook is wereldwijd bekend om zijn bijzondere eigenschappen en om zijn overheerlijke rol bij veel gerechten. Als je van alle heilzame eigenschappen van knoflook wilt profiteren, dan kun je deze het beste rauw geperst eten. In combinatie met olijfolie wordt de opname van de werkzame stoffen uit knoflook bevorderd. Peterselie en citroen neutraliseren de sterke geur van knoflook.
BOODSCHAPPENLIJST
- 3 teentjes knoflook- 2 el olijfolie extra virgine
- 2 el verse dille of peterselie
- ½ limoen of citroen
- versgemalen peper
- Keltisch of Himalayazout
Gerecht:
Kruiden + OlieAantal personen:
Bereidingstijd:
5 minBereidingswijze
- Pers de knoflook uit. Snijd de dille of peterselie fijn. Pers de limoen uit. Meng alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Lees meer over knoflook en olijfolie:
Knoflook als natuurlijk medicijn >>
Alles wat je moet weten over olijfolie >>
Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Plaats een reactie