Snacksalade
Fruit meebakken, kan dat? Dat kan zeker en het kan heel verrassend smaken. Deze heerlijke en supergezonde salade is niet alleen geschikt voor snackmomenten, maar kan ook, aangevuld met verse noten, als lunch gegeten worden.
BOODSCHAPPENLIJST
- 1 sinaasappel- 1 banaan
- 150 g taugé
- 1 paprika
- 1 courgette
- 1 rode ui
- 1 lente-ui
- 8 kleine tomaatjes
- 125 g champignons
- 1 tl sesamzaad
- 3 el olijfolie extra virgine
- 1 el pure honing
- 1 el sojasaus
- versgemalen peper
- Keltisch of Hymalayazout
Gerecht:
Groenten + FruitAantal personen:
Bereidingstijd:
10 minBereidingswijze
- Schil de sinaasappel en snijd deze in stukken. Ontvel de banaan en snijd deze in plakken.
- Schil de ui en maak alle groenten schoon. Snijd ze in stukken of plakken.
- Warm de olie op in een wokpan en wok er alle groenten en fruit samen 3 minuten in. Voeg de sojasaus, de honing en het sesamzaad toe. Breng het op smaak met zout en peper.
Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Plaats een reactie