Venkelsoep met gorgonzola
Een heerlijk soeprecept van De Levensstijl Methode (DLM) coach Sandra Andeweg.
BOODSCHAPPENLIJST
- 3 venkelknollen- 2 uien
- 1,5 liter groentebouillon
- ½ - 1 heel pakje kokosroom
- 4 el olijfolie of geklaarde boter
- zeezout & versgemalen peper
- Gorgonzola (optioneel)
Gerecht:
Groenten + KaasAantal personen:
Bereidingstijd:
30 minBereidingswijze
- Snij de uien en de venkel in kleine stukjes. Bak de groenten in een grote pan in de olijfolie of geklaarde boter. Doe de bouillon erbij. Laat het geheel 15 minuten koken op een middelmatig vuur. Pureer de soep met een staafmixer.
- Serveer naar wens de gorgonzola in stukjes bij de soep, dit kan dan naar behoefte in de soep gedaan worden.
- Maak er nog een lekkere verse salade bij!
Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Plaats een reactie