Zuurkoolsalade
Salades zijn heel belangrijk voor de goede werking van onze darmen en de hele spijsvertering. Bovendien helpen ze om ander voedsel beter te verteren en leveren ze ons lichaam veel vitaminen en mineralen. Zuurkool is bovendien een rijke bron van calcium, magnesium en vitamine C.
BOODSCHAPPENLIJST
- 150 g bio zuurkool (naturel)- 75 g veldsla
- 4 grote bladeren eikenbladsla
- ½ paprika
- ½ komkommer
- ½ rode ui
- 2 el olijfolie extra virgine
- versgemalen peper
Gerecht:
Aantal personen:
Bereidingstijd:
7 minBereidingswijze
- Laat de zuurkool uitlekken. Schil de ui en snijd deze in kleine blokjes.
- Was de veldsla en eikenbladsla goed. Scheur de eikenbladsla in stukjes.
- Maak de paprika schoon en snijd deze in blokjes. Snijd de komkommer in halve plakjes.
- Meng alle groenten door elkaar. Voeg de olijfolie toe en breng deze op smaak met versgemalen peper.
Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Plaats een reactie